Mi egy olyanféle zenekar vagyunk, akik nagyon szeretnek szórakozni, zenélni, szórakoztatva zenélni, enni, inni, aludni ja és még rengeteg mindent sorolhatnék.

- Például F. Tóth Péter (Buddha) nagyon szeret dobolni, éppen ezért szokott is. Ügyes gyerek, aki mindig jobb szeretne lenni... Jelmondata: " A jobb mindig jobb mint a rosszabb!" ( Na jó! Nem ez a jelmondata, csak én találtam ki! De még mindig jobb mintha azt írtam volna, hogy Jelmondata: " Soha ne érd be kevesebbel!" Na ugye ez milyen rossz lett volna??)

- A következő emberke, Brém Miklós, a zenekar Májkija. A többieknél talán jobban szereti a sört, talán nem, de inkább erről nem nyitok vitát. Ő az, akinek kevesebb húr van a gitárján mint hat, a színe pedig barna. Májkitól sem állnak túl távol a nevetségesség elemei, például kedvenc étele a szendvics és nagyon szeret koncert közben kávézni a színpadon. Nem véletlen tehát, hogy ő a zenekar basszusgitárosa. Jelmondata: "Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet!" (talán nem meglepő, de nem teljesen biztos, hogy ez a jelmondata... neki)

- Van a zenekarban egy lány is, Jenny. Nem tud gitározni, se dobolni, ezért ő inkább énekel meg beszél kitudja miről... Nem mindig van tisztában azzal, hogy mit csinál, ennek oka az az álomvilág amiben él. Egyszerűen képtelen szembenézni a valósággal. De ez így jó neki. Jelmondata: "Ha valaki valamit nem ért, nyomatékosítsd a magyarázatot egy kanállal!" Bár lehet, hogy ez: " Jobb ma egy döglés, mint holnap meg! " (de lehet, hogy neki sincs jelmondata...)

- És nemrégen egy vadonatúj, ámde már régről ismert taggal bővült a zenekar, aki szívesen játszik gitáron, így nem teljesen véletlen, hogy a zenekarban is ezt teszi. A neve Kiss Jácint, a hajszíne sötétbarna, a gitárja fekete, a jelszava: "Jobb ma lassan, mint holnap gyorsan!"

Szóval ezek az emberek alkotják az újjáalakult Big Happy Woman Church nevű formációt, akiknek kedvencük az underground rock' n roll bebop alternatív rózsaszín metál, ezért gyorsan ki is találták, hogy ők is ilyen zenét fognak csinálni. Ez volt 2006 május 2- án, kedden.

Aztán a terv sikerült!!! A dalok megíródtak, megszeretődtek, majd mielőtt megtanulódtak volna, gyorsan lemezre kerültek!!! A lemezről a számítógépbe, onnan pedig erre a helyre: bhwc.fanpage.hu Nem titkolom tovább, ez a zenekar honlapja, ahonnan néhány kattintással hozzád is eljuthat a Big Happy Woman Church ritmus- és dallamvilága!

Első demó címe: Ki ölte meg Laura Palmert?
Második demó címe: Végtelenig 2x
Mindkét lemez tartalma elejétől a végéig meghallgatható, letölthető, szerethető....